infoavond.jpg

Open Dag

Zaterdag 18 november van 10.00 – 16.00 uur – NHL locatie Rengerslaan 10, Leeuwarden

Heb je interesse in een deeltijdstudie en wil je in februari starten? Kom dan op zaterdag 18 november naar de Open Dag. Naast al onze voltijdopleidingen, is er ook een stand met meer informatie over deeltijd bachelor- en masteropleidingen, associate degrees en cursussen van NHL Hogeschool en Stenden Hogeschool! Van 10.00 tot 16.00 uur kun je terecht op de informatiemarkt. Hier zijn verschillende docenten en studenten aanwezig om antwoord te geven op al je vragen. Naast het bezoeken van de informatiemarkt kun je onder andere in gesprek gaan met een studieadviseur en een rondleiding door het gebouw krijgen.

Meer informatie & aanmelden
infoavond.jpg

Social Work en Pedagogiek

Vrijdag 24 november van 15.00 – 17.00 uur – NHL locatie Rengerslaan 10, Leeuwarden

Overweeg je om in 2018 te starten met één van de flexibele deeltijdopleidingen Welzijn; Social Work of Pedagogiek? Op de infobijeenkomst krijg je meer informatie tijdens de voorlichtingsronde, die begint om 15.00 en duurt tot 17.00 uur.

Meer informatie & aanmelden
Olga.jpg

Oriëntatiegesprek

Meer weten over een studie? Vraag een oriëntatiegesprek aan!

Heb jij een interessante opleiding gevonden en wil je weten hoe je deze met werk en privé kunt combineren? Benieuwd naar de mogelijkheden om het studieprogramma op jouw manier in te richten? Een docent of coach van de opleiding vertelt je graag meer tijdens een oriëntatiegesprek.

Vraag een gesprek aan