Olga Hesling

Acht jaar geleden verhuisde Olga van Rusland naar Nederland. Ze had in Rusland een opleiding tot marketingmanagement afgerond en wilde in Nederland ook aan de slag in dit werkveld. “Na het afronden van cursus Nederlands kon ik al snel aan het werk. Ik heb al verschillende functies bij verschillende bedrijven gehad, maar wat heb ik nodig voor het werk van morgen?”

Olga werkte voor verschillende organisaties in marketingfuncties. Eerst uitvoerend, maar later ook aansturend. “Niet alleen het werkveld verandert. Wisselen van baan of van functie binnen een bedrijf komt steeds vaker voor en vaste contracten worden steeds unieker. Maar wat me vooral opvalt, is dat er ook steeds nieuwe vaardigheden worden gevraagd.”

Zoeken naar de vaardigheden van morgen

“Ik zie het in de marketing bijvoorbeeld. Ieder jaar is er meer vraag naar online marketeers. Maar is dat over tien jaar nog steeds zo? Als ik ooit op zoek moet of wil naar een nieuwe baan, heb ik dan nog wel de vaardigheden die gevraagd worden door de werkgevers? En zo nee, wat wordt er dan wel gevraagd? En waar liggen de kansen voor de marketeers van de toekomst? Het is fijn dat onderwijsinstellingen hierin met je meedenken!”

“Voor mij is het idee van flexibel studeren heel logisch.”

“Voor mij is het idee van flexibel studeren eigenlijk heel logisch. Ik wil me blijven ontwikkelen naast mijn baan, maar wil dit ook kunnen combineren met mijn gezin.  Ik wil zelf bepalen wat, wanneer en hoe ik studeer en in welk tempo. En als je al het geleerde direct kunt toepassen op je eigen werk, dan zie je ook resultaat!”

Nieuwsgierig naar een flexibele deeltijdstudie?

Meer weten? Bezoek de Infoavond

Ontdek het flexibele onderwijs

Er is geen reden om je dromen, ambities en wensen langer uit te stellen, want er is flexibel onderwijs.